Om os

Din tyverisikrings partner

Veromontage.dk er et mindre sikringsfirma som blev etableret medio 2014 og har til huse i Adsbøl ved Gråsten. 
Firmaet drives af Pia og Allan Venderby-Rosendahl, hvor Pia har den administrative baggrund og Allan har en håndværksmæssig baggrund som elektriker samt efterfølgende uddannelse som AIA-installatør. Derudover har han en bred erfaring fra alarm- og sikkerhedsbranchen samt salgsbranchen inden for faget.

"Vi laver en tyverisikringsløsning specielt til dine behov"

Salg, reparation og montering

Vi udøver salg, reparation og montering af alt inden for tyverisikring til både private og erhverv. Det gør sig gældende for alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol samt gps-tracking. Derudover tilbyder vi også opkobling til kontrolcentralen i Esbjerg, som vi har et godt samarbejde med. Såfremt man ønsker vagtordning, foranlediger vi også gerne en kontakt hertil.

Personlig service

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder, og lægger stor vægt på den personlige og direkte kontakt. Vi kommer gerne ud og rådgiver i forebyggelse af indbrud og giver et uforpligtende tilbud. Det er vigtigt tilbudsgiveren er den samme som udfører og afslutter opgaven, så du som kunde føler dig i trygge hænder. Vores systemer er forsikringsgodkendte, og vi er behjælpelige med at et eventuelt krav til sikkerhedsniveau er opfyldt.

Alarmer til dit behov

Vores alarmanlæg er alt fra det simple til det avancerede professionelle, der monteres hos både private og hos erhverv. Fælles for dem er at styring af anlæggene kan foretages fra såvel mobile enheder som fra selve anlægget. Alarmsystemerne kan efterhånden udvides, og man kan få løsninger i forhold til styring af elektronik – herunder fx. lys, husholdningsapparater, varme samt ved vandskade og brandalarm m.m.

Nybyggeri og tyverisikring

Skal du bygge bolig, vil der være en fordel at tænke tyverisikring ind i processen. Sikringen kan gøres trådført, og du skal ikke tænke på batteriskifte fremadrettet. Mange vinduer har også indbyggede kontakter så disse ikke skal eftermonteres. Alarmsystemerne kan efterhånden udvides, og man kan få løsninger i forhold til styring af elektronik – herunder fx. lys, husholdningsapparater, varme samt ved vandskade og brandalarm m.m.

Eje eller leje af alarmsystem

Med et anlæg fra Veromontage, er det muligt at leje såvel som at eje.
Køber du anlægget, så gir’ det sig selv, du ejer det, og kan i princippet tage det med under armen, hvis du skal flytte. Lejer du derimod anlægget, udarbejder vi en samarbejdskontrakt hvoraf enhederne fremgår, og hvad din månedlige leje er – ingen bindinger og skjulte gebyrer.

IMG_1023